Gekleurde lenzen kopen

KleurlenzenWinkel heeft een groot aanbod aan gekleurde lenzen voor jong en oud. Ze worden gedragen voor verschillende doeleinden. De één vindt het een mooie accessoire en de ander wilt extra opvallen op bijvoorbeeld een feest of evenement. Ons aanbod is zo breed, dat wij voor ieder gelegenheid een speciaal paar lenzen hebben. Veel klanten raden KleurlenzenWinkel aan, omdat wij niet alleen erg goedkope gekleurde lenzen hebben, maar ook kwalitatief erg goede contactlenzen hebben. Alle contactlenzen in ons assortiment worden per paar geleverd, zijn minimaal een maand houdbaar en hebben een CE-keurmerk. De kwaliteit van gekleurde contactlenzen zijn erg belangrijk, want ons oog is één van de belangrijkste instrument van ons lichaam.

Bekijk het aanbod aan gekleurde lenzen

Verander je uitstraling met gekleurde ooglenzen

Je zult verrast zijn over de reacties die je krijgt als je kleurlenzen draagt. Vroeger zagen de lenzen er vaak nep uit en kochten wij deze bij de Hema of de Etos. Tegenwoordig zien de natuurlijk gekleurde lenzen er zeer realistisch uit en zien de meeste mensen niet dat je contactlenzen draagt. Mensen die dicht bij je staan zien het natuurlijk wel direct, maar dat is omdat ze je vaak hebben gezien. Je zult merken dat je met een andere oogkleur niet alleen anders gedraagt, maar ook anders wordt behandeld. Doordat je lekkerder in je vel zit zal je meer zelfvertrouwen krijgen en dit straal je ook uit.

Gekleurde partylenzen worden vooral gedragen tijdens feesten en evenementen. Ook deze lenzen veranderen je uitstraling en zorgen ervoor dat je in de rol komt van datgene wat je probeert uit te beelden. Mensen komen zekerder over als ze een rol aannemen en voor één nacht een persoon proberen te zijn. De gekleurde lenzen zorgen ervoor dat jij als het ware een masker opdoet van een ander persoon.

De juiste gekleurde contactlenzen kiezen die bij jou past

Het is moeilijk om kleurlenzen te vinden die goed bij jou passen. Allereerst moet je jezelf afvragen waarvoor je de contactlenzen gaat gebruiken. Je hebt de keuze om ze te gebruiken tijdens je dagelijkse activiteiten of voor thema gelegenheden. De truc bij realistisch gekleurde lenzen is dat je ervoor zorgt dat lens in contrast is met je haarkleur en wenkbrauwen. Zo creëer je een uniek en erg mooi effect. Het is namelijk het tegenovergestelde wat de natuur doet. Als je bijvoorbeeld lichtblonde haren hebt en waarschijnlijk erg lichte ogen. Dan is het mooi om donkere kleurlenzen te kiezen, zoals de hazel natuurlijke lenzen.

Voor partylenzen is het slechts een kwestie van smaak en wat je mooi vindt. Zorg ervoor dat de contactlenzen bij je outfit passen of dat ze je outfit compleet maken. Er is hier weinig fout aan te doen, behalve dat sommige kleuren worden geassocieerd als vrouwenkleuren.

Wil je meer informatie over gekleurde lenzen of heb je advies nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te adviseren over je keuze.