Glow in the Dark lenzen

Alle 4 resultaten

Kleurlenzen die licht geven met UV verlichting of blacklight en zorgen ervoor dat jouw ogen extra opvallen. Onze speciale UV lenzen veranderen jouw ogen in twee heldere sterren.

Glow in the Dark kleurlenzen kopen?

Van Glow in the Dark lenzen wordt vaak verwacht dat deze licht geven in het donker. Dit is dus niet altijd het geval. De UV lenzen geven alleen licht bij UV verlichting en/of blacklight. Dit zijn de speciale paarse lampen die je wel eens in de discotheek ziet. Als er geen UV licht is dan hebben de lenzen gewoon de normale kleur die op de afbeelding staat afgebeeld. Je kunt UV licht herkennen als iemand z’n tanden of witte shirt paars wordt. Er zijn veel discotheken en kroegen met UV licht, omdat dit een erg mooi en disco-achtige uitstraling geeft. Naast dat dit licht vaak wordt gebruikt, schieten de neon feesten en glow party’s als paddenstoelen uit de grond. Vrijwel alle kledingstukken en accessoires zijn nu verkrijgbaar in fluoriserende kleuren, die licht kunnen geven. Wij zijn de eerste webshop die de glow in the dark lenzen in de aanbieding hebben voor deze lage prijzen.

Lichtgevende kleurlenzen

Deze speciale contactlenzen zorgen ervoor dat jouw ogen licht zullen geven bij bepaalde verlichting. Terwijl de rest van de wereld nog loopt te zwaaien met glowsticks, steel jij de show met je lichtgevende glow in the dark lenzen. Het is een feit dat je met deze gekleurde lenzen op zult gaan vallen en dat iedereen verbaasd zal kijken naar je ogen die oplichten. Het effect is fenomenaal en het leuke is dat weinig mensen dit effect hebben gezien. Zelfs er geen speciaal licht aanwezig is, hebben deze contactlenzen een bijzondere kleur. Het maakt dus niet uit wat voor feestje je binnenkort hebt.

Goedkope Ultra Violet kleurlenzen

De blauwe UV party lenzen zijn de meest populaire product uit deze categorie. Naast dat ze ervoor zorgen dat je ogen blauwe licht geven, zijn ze ook nog eens bekend van de serie Game of Thrones. Deze funlenzen worden vooral gebruikt tijdens feesten of evenementen. Vooral bij neon party’s en Halloween feesten doen deze producten het erg goed. Door het lichtgevende effect vallen je ogen extra op en jij dus ook! Je zult er geen spijt van krijgen als je UV gekleurde kleurlenzen hebt gekocht. Mocht je nog vragen hebben over ons assortiment of heb je advies nodig? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.