Halloween Kleurlenzen

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Halloween lenzen zijn speciaal geselecteerde griezelige kleurlenzen die jouw Halloween-outfit compleet maken. Jaag je vrienden de stuipen op het lijf met onze scary party lenzen!

Halloween lenzen kopen

Halloween wordt met de jaren steeds populairder in Nederland en België en wordt in de meeste steden groots gevierd. Tijdens het vanuit de Verenigde Staten overgewaaide feest is het de bedoeling dat kinderen verkleed langs de deuren gaan voor iets lekkers. In Nederland pakken wij dat heel anders aan, en gaan er (vrijwel) geen kinderen langs de deuren. In veel steden worden speciale Halloween party’s georganiseerd waar de bezoekers verkleed moeten verschijnen. Het thema tijdens Halloween is altijd duister, griezelig en horror. Deze feesten en festivals zijn razend populair en worden zowel bij mensen thuis als in grote evenementenhallen georganiseerd.

Tijdens deze spannende feesten wilt iedereen er natuurlijk op zijn griezeligst en best uitzien. De meeste bezoekers doen hard hun best met nepbloed, nepwonden, make-up en creepy outfits. Zo proberen ze een horror-look te creëren wat er meestal behoorlijk heftig uitziet. Helaas vergeten sommige mensen nog steeds de ogen. Met gekleurde contactlenzen kun je een erg heftige look creëren. Een zombieoutfit maak je bijvoorbeeld helemaal af met de blood shot party lenzen. Als je voor de weerwolf look gaat dan geven de party lenzen zwarte extra kracht achter je outfit. Dat jij op deze pagina bent beland zorgt ervoor dat jij een streepje voor hebt op de rest, aangezien jij aan je oogkleur hebt gedacht.

Deze fun lenzen zijn speciaal geselecteerd voor Halloween feesten en evenementen. Stuk voor stuk zorgen dat deze contactlenzen jouw outfit enger, kwaadaardiger of intenser maken. Je zult zien dat zelfs de meest simpelste outfit een stuk enger wordt met een paar kleurlenzen. Wij hebben een ruim aanbod aan Halloween lenzen, inclusief de klassiekers zoals: kattenogen lenzen, UV-lenzen en Duivel ogen lenzen. Alle fun lenzen in ons assortiment zijn een geweldige manier om jouw kostuum extra opvallend te maken. Er is veel keuze om de beste paar gekleurde lenzen te vinden die jouw vrienden de schrik van hun leven zal bezorgen. De party lenzen zijn zo realistisch dat wij zelfs schrikken als we in de spiegel kijken.

Volledig witte kleurlenzen speciaal voor Halloween

De ultieme freaky oogkleur is volledig wit. Dit associëren wij altijd met horrorfilms, met name demonen en andere schepsels die niet van deze wereld komen. Als je op zoek bent naar echt enge lenzen dan kunnen wij jou de Total White Out party lenzen aanraden. Deze lenzen geven direct een angstaanjagende sfeer. Gekleurde lenzen met één kleur zijn over het algemeen het meest angstaanjagend voor de mens. Als je normaliter lichte kleur ogen hebt dan raden wij jou aan om voor de Total Black Out party lenzen te gaan.

Goedkope Halloween kleurlenzen

Als je opzoek ben naar goedkope Halloween lenzen dan moet je een aantal zaken niet vergeten. Zorg altijd dat de lenzen een Europese CE-keurmerk hebben en een ISO certificering hebben. Kijk ook altijd of de webshop betrouwbaar is en wat de levertijden zijn. Daarnaast moet je kijken naar de aftersales van de webshop. Wij kunnen je alvast vertellen dat je bij kleurlenzenwinkel.nl helemaal goed zit. Onze lenzen hebben het CE-keurmerk en een ISO certificering. Daarnaast verzenden wij de kleurlenzen dezelfde dag als je voor 19:00 besteld hebt. En mag je alle producten binnen 14 dagen retour sturen als je om welke reden dan ook ontevreden met het product bent. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, aarzel niet om contact op te nemen met onze helpdek.