Natuurlijke Kleurlenzen

Alle 8 resultaten

Natuurlijke kleurlenzen geven jou een andere oogkleur zonder dat mensen zien dat je gekleurde lenzen draagt. Zo kun je op een subtiele manier van kleur ogen veranderen!

Natuurlijke kleurlenzen kopen

Veel mensen zijn nog niet helemaal tevreden met hun uiterlijk en proberen dit dan ook zo veel mogelijk te veranderen. Sommige proberen dit door hun stijl aan te passen door bijvoorbeeld een nieuwe outfit aan te trekken of een nieuw kapsel te laten knippen door de kapper. Andere mensen pakken dit wat groter aan door daadwerkelijk plastische chirurgie toe te passen. Wat veel mensen vergeten is dat je met een andere oogkleur een geheel andere uitstraling creëert. Een ander kleur ogen is gemakkelijk te realiseren met de gekleurde lenzen van kleurlenzenwinkel.nl. Natuurlijke kleurlenzen zijn perfect geschikt voor mensen die hun eigen oogkleur even zat zijn en een andere kleur ogen willen hebben. Je kunt het zien als een modeaccessoire die jou een totaal andere look geeft. Je zult je verbazen hoeveel mensen natuurlijke kleurlenzen kopen om zich beter te voelen.

Lekkerder in je vel zitten met realistische kleurlenzen

Natuurlijke gekleurde lenzen zien er niet uit zoals party lenzen, ze hebben geen opvallende motief of extreme kleuren. Deze realistische lenzen geven een echte weergave van een bepaalde oogkleur. Zo kun je op een heel subtiele wijze van oogkleur veranderen. Als jij even niet lekker in je vel zit en wat anders wilt, dan is dit een prima oplossing om je wat zekerder over jezelf te voelen. Een andere oogkleur kan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt, omdat je jezelf een stuk aantrekkelijker vindt. In veel gevallen gedragen mensen zich zelfs anders, omdat ze zich van binnen inleven dat ze echt een bepaalde oogkleur hebben. Zo zien wij vaak dat blondines die bruine kleurlenzen dragen, opeens een stuk pittiger worden en meer temperament krijgen. De contactlenzen kunnen overdag gedragen worden tijdens je dagelijkse activiteiten. Zullen je vrienden en collega’s het direct zien dat jij een andere kleur ogen hebt?

Koop je natuurlijk gekleurde lenzen bij kleurlenzenwinkel.nl

Uiteraard hoef je de gekleurde contactlenzen niet alleen te gebruiken als je niet lekker in je vel zit. Je kunt het ook als modeaccessoire dragen tijdens feesten en evenementen. Je kunt je outfit helemaal afmaken met een paar niet opvallende kleurlenzen. Of je kunt een grappige look creëren door alleen in één oog een lens te doen. Er zijn zo veel mogelijkheden om deze lenzen te dragen.

Als jij lichte ogen hebt dan geeft het een erg mooi effect als je donkere contactlenzen draagt, en vice versa. Het contrast van oogkleur en haarkleur zijn één van de zeven schoonheden van de mensen en wordt door veel personen gewaardeerd. De blauwe kleurlenzen zijn veruit de populairste kleur in onze webshop. Er zijn dus veel mensen die graag blauwe ogen willen hebben. Dit ligt er natuurlijk aan welk oogkleur je van jezelf hebt.

In ons assortiment hebben wij de meest voorkomende natuurlijke contactlenzen en een paar zeldzame. In Nederland komen relatief veel verschillende oogkleuren voor, dus je zult niet raar op straat aangekeken worden als je een bijzondere kleur hebt uitgekozen. Heb jij vragen over onze lenzen of wil je gewoon even advies, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat dag en nacht voor jou klaar!