Party Lenzen

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Party lenzen zorgen ervoor dat je een opvallend uiterlijk krijgt door het dragen van lenzen met bijzondere motieven of extreme kleuren. Jaag je vrienden de stuipen op het lijf!

Party lenzen kopen

Wij trekken tegenwoordig alles uit de kast om op te vallen tijdens feestjes of evenementen. Het is helaas niet echt makkelijk meer om écht op te vallen. De meeste mensen dragen al gekke outfits en hebben iets creatiefs gedaan met hun haar. Wij doen zo ons best om uniek en origineel te zijn, maar uiteindelijk kom je op een avond altijd iemand tegen die net even iets originelers heeft. Alleen aandacht besteden aan je haar en outfit is niet meer voldoende…

Op feestelijke gelegenheden, zoals festivals, Halloween party’s of carnaval, is het gebruikelijk om je te verkleden. Bij sommige gelegenheden iets extremer dan bij de ander. Het gevaar bij zulke feesten is dat als je je outfit bij een bekende winkel koopt, dat er hoogstwaarschijnlijk nog 10 anderen met dezelfde outfit rondlopen. Er zijn mensen die daar ok mee zijn, maar er zijn ook mensen die graag origineel en uniek willen zijn. Om je outfit helemaal af te maken kun je een paar party lenzen kopen. Door het dragen van fun lenzen geef jij jouw outfit een extra dimensie. Mensen hoeven jou alleen in de ogen aan te kijken en zien de originaliteit van jouw outfit af spatten.

Groot assortiment aan funlenzen

Wij hebben een ruim assortiment aan feestlenzen in verschillende kleuren, vormen en maten. Zo kun je voor vrijwel elke doelstelling slagen om jouw uitrusting helemaal af te maken. Voor bijvoorbeeld een griezelige Halloweenkostuum hebben wij hele duistere contactlenzen die jouw kostuum nog kwaadaardiger maken. Denk bijvoorbeeld aan deze gele kattenogen lenzen die jouw outfit als weerwolf helemaal af zullen maken. Voor bijvoorbeeld een carnavalskostuum hebben wij leuke lenzen met motiefjes van sterren, zebra’s of kruizen.

Feesten en uitgaan is een populair tijdverdrijf voor Nederlanders en Belgen. Wij gaan uit met een grote groep vrienden en doen ons best om er goed uit te zien. In discotheken, op festivals en op andere feesten willen wij graag mensen ontmoeten. Dit gaat een stuk makkelijker als je opvalt met een paar crazy lenzen. Je zult merken dat mensen eerder op je afstappen om iets te zeggen over je lenzen. Je legt makkelijker contacten en mensen zullen het nog lang over je hebben.

Online crazy lenzen bestellen

Uiteraard hoef je funlenzen niet alleen tijdens het feesten te dragen. Ze worden ook gebruikt voor photoshoots, films, cosplay en larping. Zo zie je veel van onze crazy lenzen terug in bekende films en series, zoals: Supernatural en Grimm. Ook in de verkleedwereld, zoals cosplay en larping, wordt veel aandacht besteed aan de ogen. Zo hebben wij ook de speciale Naruto kleurlenzen in ons assortiment die door veel anime fans gedragen worden. Kortom, funlenzen kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Heb jij nog vragen over de party lenzen dan kunnen je deze altijd stellen aan onze klantenservice door even contact op te nemen.