Sclera Lenzen

Alle 2 resultaten

Sclera lenzen hebben een extreem grote omvang van 22mm, waardoor het volledige oog bedekt wordt met een bepaalde kleur. Je ziet dus niet meer het oogwit

Sclera lenzen kopen?

De nieuwste rage onder de feestgangers, larpers en cosplayers zijn scleralenzen. Deze contactlenzen bedekken zoals normale lenzen niet alleen je iris maar ook het witte gedeelte van je oog. De buitenste witte laag van het oog wordt ook wel de sclera genoemd. In de volksmond beter bekend als ons oogwit. Deze lenzen zien we vaak in horrorfilms en series, waar meestal bezeten personen worden uitgebeeld. Tot voor kort waren deze gekleurde lenzen nog niet beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Gelukkig zijn ze nu ook beschikbaar voor particulieren en het effect op de ogen is bizar.

Grote gekleurde Scleralenzen

Dragers van de gekleurde lenzen zien er extreem kwaadaardig uit en door het verdwijnen van het oogwit ziet het er super onnatuurlijk uit. Op het internet zwerven vele plaatjes rond van mensen die de lenzen dragen en er extreem eng uitzien. In onze webshop kun je de zes bekendste modellen verkrijgen. Wij vinden het belangrijk dat de contactlenzen voor iedereen betaalbaar is en bieden daarom zeer goedkope sclera lenzen. Bij de concurrentie zijn dit soort lenzen tientallen euro’s duurder, vergelijk het zelf! Eén van de populairste grote contactlenzen zijn de black scleralenzen die jij vast wel eens in een horrorfilm of serie bent tegengekomen.

Veilige Sclera contactlenzen

Het in- en uitdoen van scleralenzen is een ontzettende karwij. Op YouTube staan er vele tutorials hoe je de lenzen kunt indoen. Iedereen heeft zijn eigen methode. Je kunt gewoon normaal door de lenzen heen kijken, want in het middel zit een doorzichtig gedeelte. De scleralenzen zijn veilig voor de ogen en laten voldoende zuurstof door. Ze worden geleverd met een CE-keurmerk en mogen in Europa verkocht worden. Draag de lenzen niet langer dan vijf uur om irritaties te voorkomen. Door de grootte van deze sclera contactlenzen kan het voorkomen dat sommige mensen hier gevoelig voor zijn. Als je weet dat je gevoelige ogen hebt, raadpleeg dan eerst een oogarts voordat je deze kleurlenzen gaat dragen.

Sclera lenzen zijn perfect geschikt voor feesten, evenementen, Halloween en carnaval. Deze contactlenzen kunnen maar liefst een jaar gedragen worden, en voor meerdere feesten gebruikt worden. Zorg er wel voor dat je de sclera’s goed en hygiënisch bewaard.