December actie: 10% kortingscode voor alle natuurlijke kleurlenzen

Iedere maand hebben wij leuke acties, waarbij jij profiteert van nog meer voordeel bij Kleurlenzen Winkel. In de maand december hebben wij een kortingscode van 10% op alle natuurlijke kleurlenzen beschikbaar gesteld. Met de volgende code krijg jij 10% korting op alle kleurlenzen:

Kortingscode: NATUURLIJK

Je kunt de code kopiëren en plakken in het speciale veld in je winkelmand, of het veld op de betaalpagina. De korting wordt direct verrekend, zodat je meteen ziet hoeveel korting je krijgt. Het maakt niet uit hoeveel natuurlijke lenzen je koopt of hoe vaak je de code gebruikt. Hij blijft bruikbaar tot en met 1 januari 2017.

Banner: 10% kortingscode voor alle natuurlijke kleurlenzen

De maand december staat in het teken van feestdagen, familie, vrienden en cadeaus. Met deze aanbieding heb jij in ieder geval een leuk cadeau idee voor Sinterklaas of Kerstmis. Gun jouw vrienden en/of familie de unieke ervaring om met een andere oogkleur door het leven te gaan. Of probeer zelf eens uit hoe het is om met een nieuwe oogkleur rond te lopen. De kleurlenzen zijn zo realistisch dat alleen mensen die je echte oogkleur kennen raar op zullen kijken. Bekijk hieronder een kleine greep uit ons assortiment.