Outfit al compleet voor Freaqshow?

Dit jaar vindt het populaire dancefeest Freaqshow voor de vijfde keer plaats. Dit feest is een van de vele concepten van Q-dance en wordt altijd gegeven tijdens de jaarwisseling. In het Ziggo Dome gaat men met meer dan 15 000 man los op bekende hardstyle DJ’, zoals Warface, Jason Payne en Deetox. De naam van het feest is afgeleid van het woord freak, dat weer slaat op het thema. Het is namelijk de bedoeling om zo eng en freaky mogelijk verkleed te gaan. Veel mensen sloven zich erg uit om een zo bijzonder en uniek mogelijke outfit te creëren.

Wij weten als geen ander dat een paar party lenzen je outfit helemaal af maakt. Met een ruim assortiment aan party en fun lenzen hebben wij zat keuze om je freaqshow outfit compleet te maken. Verkleed gaan als een enge zombie met de witte lenzen of toch als een bloeddorstige vampier met de red out lenzen? Om deze reden hebben wij nog een speciale decemberactie, zodat jij extra korting krijgt bovenop onze scherpe prijzen. Tot en met 31 december 2016 bespaar jij 10% op party lenzen met de volgende kortingscode:

FREAQSHOW

Het feest is al een geruime tijd uitverkocht, net zoals de vorige jaren. Er zijn een hoop mensen die nog Freaqshow tickets zoeken, daar kunnen wij je helaas niet bij helpen. Vandaag is eindelijk de time-table bekend gemaakt, en weten we hoe laat de DJ’s draaien. Wij hebben voor het gemak de time-table op de website geplaatst.

Freaqshoq Timetable 2016