Verzenden en Retourneren

Verzending en bezorging

Als je in onze webshop voor 19:00 je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat jouw pakketje dezelfde dag nog ons magazijn verlaat. Dit houdt in dat wij doorgaans binnen 24 uur kleurlenzen naar een adres in Nederland kunnen leveren, naar België komt hier een extra dag bij. Ondanks dat we grote voorraden hebben, kan het voorkomen dat een latere levertijd noodzakelijk is. Mocht de levertijd langer dan 1 dag zijn dan ontvang je hier altijd een bericht over. Wij verzenden geen pakketten op zaterdag of zondag. Pakketjes die op vrijdag besteld zijn worden wel geleverd op zaterdag.

Alle kleurlenzen worden goed verpakt en met DHL en PostNL geleverd. Hiervoor worden administratie- en verzendkosten gerekend bij bestelling onder de €50.

Verzendkosten naar Nederland (boven de €50)Gratis
Verzendkosten naar Nederland (onder de €50)€ 2,95
Verzendkosten naar België€ 6,95

Pakketje laten bezorgen bij afhaalpunt in de buurt

Geen tijd om het pakketje van Kleurlenzen Winkel aan te nemen? Geen probleem, wij kunnen ervoor zorgen dat je het pakketje kunt ophalen bij een door jou gekozen afhaalpunt. Wil je meer informatie hierover dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via ons e-mailadres. Neem eerst contact met ons op, voordat je een bestelling plaatst.

Drukte tijdens Halloween en carnaval

Let op: Tijdens Halloween en carnaval hebben wij het ontzettend druk. Hierdoor kan het zijn dat de bestelling later aankomt dan jullie normaal van ons gewend zijn. Wij raden iedereen dan ook aan om je bestelling eerder te plaatsen. Houd rekening met een levertijd die kan oplopen tot 3 dagen. Wij plaatsen een waarschuwing op de website.

Retourneren

Niet tevreden over je aankoop? Dat is jammer. Gelukkig mag retourneren altijd, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen. Hiervoor gelden wel een aantal logische voorwaarden. In verband met hygiënische redenen kunnen wij geopende verpakkingen of gebruikte kleurlenzen niet retour nemen. Onze retourvoorwaarden zijn:

  1. Het product moet ongebruikt en in originele verpakking zonder schade bij ons magazijn aankomen.
  2. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je mag zelf bepalen welke verzendmethode je gebruikt.
  3. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verlies/Schade komt voor eigen rekening.
  4. Indien je gebruik hebt gemaakt van de gratis verzending boven de €50 en het totaalbedrag van je bestelling komt na het retourneren daaronder. Dan worden de verzendkosten (€ 2,95) wel in rekening gebracht en vervalt je recht op gratis verzending.

Helaas is het niet mogelijk om de kleurlenzen even te passen.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Retouradres

Je kunt de kleurlenzen versturen in de envelop of doos die van ons hebt ontvangen. Zorg er altijd voor dat je het retourformulier bijvoegt, anders kunnen wij nooit de afzender achterhalen.

Het retouradres:

Retouren KleurlenzenWinkel.nl
Teugseweg 5
7418 AM Deventer

met het volgende retourformulier (dit is een link naar het retourformulier).

Na ontvangst ontvangt u uiteraard een bevestiging dat wij de goederen hebben ontvangen en of je recht hebt op terugbetaling.

Retourprocedure:

Om zo snel mogelijk je geld terug te krijgen raden wij je aan om de volgende stappen te ondernemen:

  1. Stuur ons een e-mailbericht met het ordernummer en de producten die je wilt retourneren
  2. Vul het retourformulier in en plaats deze met de producten het pakket
  3. Stuur het pakket retour naar ons retouradres

Retourkosten

De retourkosten en risico van retourneren zijn bij kleurlenzenwinkel.nl altijd voor de klant. Je mag zelf bepalen welke verzendmethode je gebruikt.

Betalingstermijn terugbetaling

Wij vergoeden alle betalingen, inclusief de verzendkosten, binnen 14 werkdagen vanaf het moment dat wij het pakketje retour hebben ontvangen en hebben goedgekeurd. Aan de terugbetaling zitten geen kosten vast.

Product(en) kapot, incompleet of verkeerd geleverd?

Onze welgemeende excuses dat dit product door onze strenge kwaliteitscontrole is geglipt. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het belangrijk dat je binnen twee maanden een e-mail stuurt naar hallo@kleurlenzenwinkel.nl. Probeer het probleem zo duidelijk mogelijk te beschrijven en vermeld het ordernummer. Bij zichtbare gebreken graag een duidelijke foto, zodat wij u goed kunnen helpen. De retourkosten voor een kapot, incompleet of verkeerd product zijn natuurlijk niet voor jou. Neem daarom contact met ons op, zodat wij een retour afspraak kunnen maken en je kunnen voorzien van een retourticket op onze kosten.